Despre proiect

 

RPC GROUP lanseaza „FLORA RESIDENCE”, cartier care va oferi ceva unic in Timisoara, o strada cu toate utilitatile avand 30 de case unifamiliale pe parcele cu teren intre 450 si 750 metri patrati, intr-o zona linistita si complet construita.

Pentru cei care isi rezerva casa inca in faza de proiect, au posibilitatea sa intervina asupra acestora pana la cele mai mici detalii.

 

Case disponibile

30 de case

unifamiliale

Parcele de teren

intre 450 si 750 mp

Acces facil

spre tramvai, autobuz si magazine

Localizare

Localizat in Ciarda Rosie, pe strada Craitelor, cartierul Flora Residence beneficiaza de acces facil catre centre comerciale precum: LIDL, AUCHAN, GALERIA BEGA SHOPPING SUD, SALA DE FITNESS, acces la tramvai si autobuz.

 

Stadiu lucrari

 

Primele 5 case sunt aproape gata, iar proprietarii sunt nerăbdători să se mute în noul lor cămin. Succesul cartierului Flora se datorează în primul rând poziției acestuia în zona cea mai frumoasă și linistită din sudul Timișoarei, apoi materialelor folosite și, în în ultimul rând, a modului în care acestea au fost puse în operă.

Loturile 6-10 sunt deja finalizate la roșu, iar lucrările de finisaje încep să prindă contur.

Cei care doresc să își rezerve casa mult dorită, fără bătăi de cap și fără presiunea alegerii materialelor și a urmăririi șantierelor, pot să o facă foarte simplu, fie la telefon 0722.380.267, fie la 0743.282.864

 

Casele sunt fie pe parter fie parter si etaj, cu materiale de cea mai inaltă calitate si avand clasa energetica A.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care FLORA RESIDENCE îl are, este accesul extrem de facil catre centre comerciale precum: LIDL, AUCHAN, GALERIA BEGA SHOPPING SUD, SALA DE FITNESS, acces la tramvai si autobuz.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care FLORA RESIDENCE îl are, este accesul extrem de facil catre centre comerciale precum: LIDL, AUCHAN, GALERIA BEGA SHOPPING SUD, SALA DE FITNESS, acces la tramvai si autobuz. De asemenea in zona fiind gradinita si scoala de stat. 

Finisaje interioare:

-Parchet laminat de 12 mm grosime, marca Egger sau similar, în camere şi holuri;
-Gresie ceramică de calitate superioară în băi şi bucătării – import Italia;
-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă şi placaje cu faianţă de calitate superioară la pereţi;
-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă;  
-Izolaţie din polistiren sub şapă;

 

Dotări băi:
-Gresie şi faianţă ceramică de calitate superioară;
-Băi complet echipate cu obiecte sanitare şi accesorii (lavoare, vase de WC, rigolă în pardoseală)
-Obiecte sanitare ceramice, vas de toaletă suspendat, cu rezervor încastrat cu clapetă; 
-Băile sunt echipate cu prize etanşe cu contact de protecţie şi instalaţie de iluminat preinstalată pentru corpurile de iluminat;

Dotări bucătării:

-Gresie antiderapantă şi gresie ceramică, placaje cu faianţă de calitate superioară deasupra blatului de lucru şi vopsitorii lavabile la pereţi şi tavane;
-Bucătăriile sunt dotate cu racorduri, pregătite pentru montarea aparaturii electrocasnice (racorduri pentru apă, gaz, electricitate, canalizare, ventilaţie);
-Apa caldă este produsă de centrală termică de apartament şi alimentată cu gaze naturale din reţeaua publică;
-Peretele exterior este pregătit pentru tubulatura aferentă hotei;
-Prize electrice 230V cu contact de protecţie pentru aparatura electrocasnică;

Tâmplărie:

-Tâmplăria exterioară se realizează din profile PVC cu cinci camere şi geam termopan cu peliculă LowE cu 3 foi de sticlă;

-Uşile interioare în apartamente sunt uşi celulare de culoare albă;

Climatizare:

-Locuinţele sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală conectat la centrala termică a fiecărui locuinte şi prevăzut cu termostate individuale, asigurând astfel independenţa energetică şi temperaturile preferate pentru fiecare incapere Avantajul principal al sistemului de încălzire în pardoseală constă în costurile reduse cu incălzirea în timpul sezonului rece, ca urmare a eficienţei termice.

 

Calitatea Construcţiei
Structura şi pereţi

-Fundaţii continue din beton armat;
-Suprastructură: sistem pereţi structurali din beton si zidarie;
-Închideri exterioare: pereţi structurali din beton armat şi zidărie din cărămidă;
-Termosistem faţade: polistiren expandat de 8 şi 10 cm, tencuială decorativă colorată în masă şi albă;
-Structura de rezistenţă este proiectată antiseismic, în conformitate cu prevederile legale;

Ce spun clientii despre noi

Putine lucruri sunt mai entuziasmante decat sentimentul de a te muta in casa noua… Acestea sunt si sentimentele traite de noi, datorita celor de la RPC Group care ne-au indeplinit visul de a avea casa mult dorita. Sunteti cei mai buni! Va recomandam cu drag si incredere tuturor celor care-si doresc ca visul de a avea o casă sa devina realitate.

Alex P.

Reprezentant vanzari, Client RPC Group

Am ajuns, am vazut, mi-a fost explicat, au fost facute calcule, iar a doua zi am semnat. Au trecut 6 ani de cand locuiesc intr-o casa pe care am vazut-o crescand de la fundatie. Acum aici e caminul nostru. Aici ne e bine, aici e acel loc de care fiecare dintre noi avem nevoie, acel refugiu fata de lumea în care traim. Toate astea au fost posibile cu ajutorul RPC Group!

Adi M.

Ministerul de Interne, Client RPC Group